Let op:

BTW:

Zwitserland: Prijzen zijn van toepassing op de EU-landen en Zwitserland. Er vindt geen restitutie van BTW plaats!

Wij kunnen bedrijven geen facturen zonder BTW sturen!

Minimum orderbedrag:

Het minimale orderbedrag (exclusief verzendingskosten) is: 15 euro.

We accepteren de volgende betalingswijzen

SOFORTBANKING.COM

SOFORTÜBERWEISUNG.DE

Het moderne en snelle alternatief voor de normale vooruitbetaling per overboeking! Heeft u ooit gebruik gemaakt van SOFORTbanking.com/sofortüberweisung.de? Nee? Dan zou u dat gelijk moeten doen, want de voordelen zijn overduidelijk:
– TÜV-gecertificeerde diensten en privacy
– De overboeking gaat simpelweg met internetbankieren van uw bank (bijv. gebruikersnummer en TAN-code)
– Het geld wordt op hetzelfde moment overgemaakt.
– We kunnen de goederen onmiddellijk aan u leveren (bij een normale overboeking duurt het minstens 2-3 werkdagen na de overboeking)
– U hoeft zich niet te registreren om van deze diensten gebruik te maken
Weet u of uw bank SOFORTbanking.com/sofortüberweisung.de ondersteunt? Klik gewoon HIER!
Meer informatie kunt u vinden op de website van www.SOFORTbanking.com/www.sofortueberweisung.de. Bij ons kunt u eenvoudig en gemakkelijk gebruik maken van SOFORTbanking.com/sofortüberweisung.de; direct of via CLICKANDBUY.
sofortbanking200x75

sofortueberweisung_200x75
CREDITCARDS:

Wij accepteren VISA en MASTERCARD.

visa_mastercard
OVERBOEKING/VOORUITBETALING:
Daarnaast accepteren we ook vooruitbetaling, dat wil zeggen een overboeking naar onze rekening in de EU. U kunt een overboeking verrichten via internetbankieren of het geld storten bij een bank of postkantoor met een overschrijvingsformulier of EU overschrijvingsformulier. Wij willen u hier nogmaals wijzen op de service van sofortbanking.com/sofortüberweisung.de!
sepa-ueberweisungsformat-muster
BITCOIN:

Bitcoins zijn al sinds 2009 in gebruik; het is ‘s werelds grootste virtuele munteenheid die op mathematische basis gegenereerd wordt- en net als met goud, mensen ‘graven ze op’.

Iedereen kan deelnemen aan opsporingspogingen en op die manier Bitcoins verdienen. Er is een eindig aantal Bitcoins beschikbaar: als alle Bitcoins gegenereerd zijn zullen er wereldwijd ongeveer 21 miljoen in omloop zijn.

Overboekingen worden verwerkt door computers via het internet aan elkaar te koppelen met behulp van speciale peer-to-peer technologie zodat er geen centraal verrekenkantoor noodzakelijk is zoals bij overboekingen via de bank. Het tegoed van elke deelnemer wordt bewaard in een persoonlijke digitale portefeuille (simpelweg ‘portefeuille’ genaamd). De marktwaarde van Bitcoins wordt bepaald door vraag en aanbod.

Cryptografische technieken zorgen ervoor dat de eigenaar van de Bitcoins in kwestie transacties kan verrichten en dat hetzelfde geld niet meerdere keren in één transactie uitgegeven kan worden. Bitcoins worden al door verscheidene bedrijven geaccepteerd zoals: Microsoft Accounts, Dell, Expedia, internetcafé’s en een breed scala aan webwinkels.

bitcoin-logo-350x73

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss